Logo

badge_ro

Bucură-te de promoția Canon Cashback și de 3 ani garanție extinsă

La achiziționarea imprimantelor si multifunctionalelor laser Canon selectate în perioada 01.03.2019 – 31.12.2019.

x

IMPORTANT:

Vă reamintim că procesul de validare a solicitării dvs poate întârzia, dacă nu sunt oferite toate informatiile corecte.

Pentru achiziţiile din magazine - COPIE a bonului fiscal

Pentru toate tipurile de achiziţii - din magazin sau online - serie produs VALIDĂ.

 

Vă rugăm să completaţi câmpurile obligatorii marcate cu *
Detalii personale
România
Detalii bancare
?
?
Detalii produs
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
ZZ/LL/AAAA
Actualizat la 12:16 / 07-aug-2019

PROMOȚIA CASHBACK ȘI 3 ANI GARANȚIE 

TERMENI ȘI CONDIȚII

Promoție și Promoter

1. Promoter-ul este Canon CEE GmbH, înregistrat cu adresa Oberlaaer Strabe 233, 1100 Viena, (numit de aici înainte “Canon”).

2. Pentru Produsele Canon selectate (“Produsele Promoționale”) detaliate mai jos, această Promoție de Garanție de 3 ani (“Garanția Promoțională”) și Cashback oferă cashback (cu valorile detaliate mai jos) și o extindere a garanției:

Extindere = O extindere a unei garanții Canon comerciale, deja existentă și  aplicabilă, pentru a-i prelungi durata până la 3 ani.

3. Cu excepția amendamentelor explicitate în cadrul documentului de față (prin extensie), garanția comercială Canon existentă, aplicabilă produsului dvs., se va aplica serviciilor de garanție furnizate în cadrul acestei Garanții Promoționale. În cazul oricărui conflict între termenii serviciilor furnizate în cadrul acestei Garanții Promoționale și cei ai Garanției Comerciale Canon, vor avea întâietate termenii acestei Garanții Promoționale.

Perioada Promoțională

4. Produsele Promoționale trebuie achiziționate în interiorul Teritoriului Promoțional (definit mai jos), între datele de 01.03.2019 și 31.12.2019. Data achiziționării produsului trebuie să fie confirmată printr-o dovadă valabilă a achiziției. 

Pentru a vă înregistra produsul pentru Garanția Promoțională și/sau a trimite cererea pentru Cashback, vă rugăm urmați procedura pentru revendicare, conform instrucțiunilor de mai jos.

Teritoriul Promoțional

5. Produsele Promoționale trebuie să fie achiziționate și înregistrate într-unul dintre următoarele Teritorii Promoționale: Româ

6. Produsele Promoționale

Produsele Canon participante la această ofertă de Garanție Extinsa și Cashback (“Produsele Promoționale”) sunt:

Gama produse Produse Garanție Promoțională Valoare Cashback
    Ofertă Promoțională Serviciu Garanție Promoțională  
MAXIFY IB4150 Extindere Service Local 20 RON
MB2150 Service Local 20 RON
MB2750 Service Local 20 RON
MB5150 Service Local 20 RON
MB5450 Service Local 20 RON
i-SENSYS MF421dw Extindere Service Local 70 RON
MF426dw Service Local 100 RON
MF428x Service Local 100 RON
MF429x Service Local 100 RON
MF522x Service Local x
MF525x Service Local x
MF631Cn Service Local 150 RON
MF633Cdw Service Local 100 RON
MF635Cx Service Local 150 RON
MF732Cdw Service Local 190 RON
MF734Cdw Service Local 220 RON
MF735Cx Service Local 220 RON
MF641Cw Service Local 150 RON
MF643Cdw Service Local 100 RON
MF645Cx Service Local 150 RON
MF742Cdw Service Local 190 RON
MF744Cdw Service Local 220 RON
MF746Cx Service Local 220 RON
LBP621Cw Service Local 70 RON
LBP623Cdw Service Local 100 RON
LBP663Cdw Service Local 120 RON
LBP664Cx Service Local 150 RON
LBP212dw Service Local 20 RON
LBP214dw Service Local 50 RON
LBP215x Service Local 50 RON
LBP312x Service Local x
LBP351x Service Local x
LBP352x Service Local x
LBP611Cn Service Local 70 RON
LBP613Cdw Service Local 100 RON
LBP653Cdw Service Local 120 RON
LBP654Cx Service Local 150 RON
LBP710Cx Service Local x
LBP712Cx Service Local x
MF443dw Service Local 70 RON
MF445dw Service Local 100 RON
MF446x Service Local 100 RON
MF449x Service Local 100 RON
MF542x Service Local x
MF543x Service Local x
LBP223dw Service Local 20 RON
LBP226dw Service Local 50 RON
LBP228x Service Local 50 RON
LBP325x Service Local x

 

7.Produsele Promoționale trebuie să fie produse Canon noi și originale, și trebuie să fi fost furnizate și distribuite magazinelor de retail de către companii ale grupului Canon cu localizare în Teritoriile Promoționale de mai jos:

ROMÂNIA

Vă rugăm verificați validitatea acestor detalii la magazin, pentru a nu vi se anula participarea la promoție

8. Produsele Promoționale trebuie să fie produse Canon noi și originale. Achiziționarea produselor la mâna a doua, recondiționate sau renovate, sau a produselor contrafăcute sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale grupului de companii Canon în orice mod (inclusiv dar fără a se limita la produse echivalente sau de pe piața “gri”) nu se califică pentru participarea la această promoț

9. Garanția Comercială Canon acoperă doar acele defecte apărute în urma utilizării normale a produsului, și nu acoperă nici un alt defect, inclusiv cele rezultate în urma:

a. Întreținerii sau modificării incorecte;

b. Utilizării de software, suporturi media, componente sau rezerve care nu sunt oferite sau suportate de Canon;

c. Operarea în afara condiților din specificațiile produsului;

d. Modificarea neautorizată sau folosirea improprie.

Vă rugăm verificați termenii Garanției Comerciale Canon aplicabile pentru a cunoaște toate condițiile referitoare la acoperirea și limitările aplicabilității acestei Garanții.

10. Această ofertă nu se poate cumula cu nicio altă ofertă.

11. Distribuitorii, revânzătorii și magazinele de retail sunt excluși din această promoție și nu pot depune cereri în numele clienților lor.

12. Se presupune că toți Revendicanții sunt de acord cu acesti Termeni și Condiții.

Cum să vă înregistrați produsul și să revendicați Garanția Promoțională și Cashback

13. Toți Revendicanții trebuie să aibă minimum 18 ani împliniț. În momentul în care trimiteți o cerere în cadrul acestei promoții și vă înregistrați produsul, sunteți de acord cu acesti Termeni și Condiții. Dacă nu aveți 18 ani împliniți și/sau nu sunteți de acord cu acești Termeni și Condiții, vă rugăm nu trimiteți cererea de revendicare.

14. Pentru a revendica Garanția Promoțională și oferta Cashback vă rugăm să completați corect și să trimiteți un formular de cerere online, prin care vă înregistrați produsul (inclusiv specificarea numărului/numerelor de serie valabil(e)*)  aici.

Revendicările vor fi acceptate până la 31 ianuarie 2020, inclusiv. Cererile primite după 31 ianuarie 2020 nu vor fi acceptate de către Canon. Cererile din partea firmelor sau indivizilor care au făcut achiziții en-gros (aceasta însemnând mai mult de 10 Produse Promoționale pe parcursul Perioadei Promoționale) nu sunt eligibile pentru participarea la această Promoție.

Toate cererile trebuie însoțite de încărcarea unei dovezi valabile a achiziției (de ex. o copie a bonului fiscal sau a confirmării online de comandă și plată). Vă rugăm aveți în vedere că dovada trimiterii prin curier a produsului nu va fi acceptată ca dovadă valabilă a achiziției acestuia.

Canon nu va procesa cererile primite după expirarea perioadei de revendicare, sau, la discreția sa, cereri incomplete sau ilizibile. Canon nu va fi responsabilă pentru cererile întârziate sau neprimite.

*Pentru informații privind locația numărului de serie al produsului, vă rugăm dați clic aici.

15. În urma validării cererii, Revendicanții vor primi un e-mail pentru confirmarea acceptării revendicării lor și a înregistrării garanției promoț Dacă nu primiți această confirmare în decurs de 8 zile lucrătoare de la data trimiterii cererii dvs. vă rugăm adresați-vă la info@canon.ro (www.canon.ro). Vă rugăm păstrați e-mailul de confirmare, deoarece acesta poate fi necesar ca dovadă a validității cererii dvs. în cazul în care doriți să obțineți servicii de garanție.

16. Canon își rezervă dreptul de a nu valida oricare cerere incompletă, incorectă sau fără

17. Pentru cererile de cashback, în urma primirii și verificării cererii, Canon va aranja o plată prin transfer direct BACS al sumei aplicabile din clauza 6 către contul de bancă al Participantului specificat în cererea de revendicare. Nu se va iniția un aranjament alternativ, și nu se vor oferi cecuri sau bani cash.

18. Canon se va strădui să facă plățile cashback în decurs de 28 de zile de la primirea unei cereri de revendicare valabile.

19. Atunci când Participantul nu selectează una dintre valutele oferite în cererea de revendicare, aceasta poate fi alocată la discreția absolută a Canon.

20. Se va face o singură plată BACS per revendicare valabilă.

21. Dacă sunteți înregistrat pentru scopuri de TVA și primiți cashback, acest lucru poate reduce valoarea taxabilă a achiziției dvs., și este posibil să puteți reduce corespunzător taxa pe input. Sunteți singurul răspunzător pentru orice obligații fiscale care se pot aplica.

Revendicanții sunt singurii responsabili pentru plata oricăror taxe cerute prin lege, iar Canon nu va fi responsabilă sau pasibilă către revendicanți sau oricare altă parte pentru orice daună, pierdere sau costuri suportate de revendicant sau oricare altă parte terță ca urmare a lipsei sau întârzierii plății acestor taxe.

Clauze Speciale

22. Canon nu va fi, în cadrul deplin al legii, responsabilă pentru orice pierdere, pagubă sau prejudiciu de orice natură, indiferent de cauza acestuia, suferit de către orice Revendicant în cadrul acestei promoții. Totuși, regulile din acest document nu vor exclude sau limita răspunderea Canon pentru rănirea personală sau decesul cauzat prin neglijența dovedită a angajaților sau agenților Canon.

23. Canon își rezervă dreptul de a audita orice revendicări, pentru a se asigura că acestea corespund cu acesti termeni și condiții, precum și dreptul de a solicita informații suplimentare și documente doveditoare. Canon își rezervă dreptul de a exclude revendicări și/sau Revendicanți dacă se suspectează abuzul de orice fel al acestei promoții. Deciziile Canon cu privire la promoție sunt finale, și nu va fi inițiată nicio corespondență în acest sens.

24. Produsele Promoționale sunt supuse disponibilității stocurilor. Canon nu va fi răspunzătoare pentru eșecul magazinelor de retail de a răspunde comenzilor pentru Produse Promoționale pe durata Perioadei Promoționale.  

25. Canon își rezervă dreptul de a invalida, amenda și/sau modifica această promoție în orice moment, fără nicio obligație suplimentară, dar se va strădui întotdeauna să minimizeze efectul asupra Revendicantului, pentru a evita deziluzia nejustificată a acestuia.

Protecția Datelor Personale

26. Canon CEE GmbH, Canon Europa N.V., înregistrate la adresa Bovenkerkerweg 59, 1185 XB, Amstelveen, Olanda, și Canon Europe Limited, înregistrată în Marea Britanie cu numărul 4093977 și cu sediul în 3 The Square, Stockley Park, Uxbridge UB11 1ET, Marea Britanie, sunt Controlorii de Date pentru scopul aplicării legilor și regulilor privind protecția datelor personale furnizate de către Revendicanți în cadrul acestei Promoț Controlul și procesarea datelor personale de către Canon sau oricare din terțele părți autorizate în acest sens se va face strict în acord cu legile și regulile necesare pentru confidențialitatea datelor personale. În lipsa altor acorduri, Datele Personale vor fi stocate și procesate de către Canon sau terțele părți autorizate doar în scopul administrării acestei Promoții și a serviciilor Garanției Promoționale. Dacă Revendicanții nu doresc ca informațiile lor de contact să fie utilizate în scopuri promoționale sau pentru contactarea de către Canon pe viitor pentru promoții similare, aceștia trebuie să NU bifeze căsuța “opt-in” relevantă în momentul completării formularului de revendicare.

Controlorii de Date pot utiliza Datele Personale pentru a comunica cu Revendicanții și pentru a administra relația cu clienții, incluzând, dar fără a se limita la trimiterea către Revendicanți de informații despre produsele și serviciile Canon, prin mesagerie directă sau alte metode de comunicare. Acest drept este acordat Controlorilor de Date doar dacă Revendicantul își exprimă explicit, în cadrul formularului online de revendicare, acordul de a primi corespondență.

Procesorul de date promoționale este compania Interpay Sales Promotions, IDA Business & Technology Park, Ring Road, Kilkenny, Irlanda înregistrată în Irlanda sub numărul 476077, al cărei sediu se află la IDA Business & Technology Park, Ring Road Kilkenny, Irlanda (denumit în continuare" Coordonator "). Coordonatorul este îndreptățit și responsabil pentru desfășurarea activităților comandate de Organizator, care acționează în numele și în beneficiul Organizatorului în implementarea Promoției.

Cum să revendicați Serviciile Garanției Promoționale

Odată validată cererea dvs., dacă aveți nevoie să obțineți serviciile garanției extinse oferite în cadrul acestei promoții, vă rugăm contactați furnizorul local de service SC IT CLICK & SERVICE SRL, Dispecerat National TEL (+4021)9633 ,  (+4021)4083000, Mail : dispecerat@sistec.ro , având în vedere că va trebui să:

a. Furnizați numele complet al modelului dispozitivului/imprimantei dvs., precum și numărul de serie al acesteia*

b. Confirmați Sistemul de Operare instalat pe computerul dvs. – dacă se aplică;

c. Confirmați detaliile dvs. de contact, adresa la care se află dispozitivul/imprimanta și adresa dvs. de e-mail;

d. Furnizați dovada achiziționării produsului și a activării garanției promoționale, conform e-mailului de confirmare pe care l-ați primit în urma înregistrării online a garanției(garanțiilor);

e. Furnizați o descriere clară a defectului, și să urmați pașii de diagnosticare sugerați;

f. Vă conformați oricăror instrucțiuni rezonabile din partea furnizorului local de service pentru a vă permite să beneficiați de serviciul de garanț

Legislație și Jurisdicție

27. Niciuna dintre prevederile acestui document nu va restricționa în vreun fel drepturile consumatorului.

28. În cadrul prevedrilor legale, această promoție, acesti termeni și condiții, precum și orice dispute rezultate din sau în conxiune cu acestea, se vor supune și vor fi interpretate în acord cu legile din Austria, și vor intra sub jurisdicția non-exclusivă a curților de judecată din Viena.

Dacă sunteți consumator, aveți dreptul de a intenta procedurile de judecată în propria limbă și în curțile de judecată locale. O organizație pentru consultanța consumatorului vă va putea sfătui în privința drepturilor dvs. Acesti Termeni și Condiții nu restricționează în vreun fel drepturile statutare.

* Confirm citirea şi acceptarea termenii şi condiţiile promoţiei. Sunt de acord si inteleg conditiile si clauza de confidentialitate Canon.
Va rugam sa bifati casuta , daca sunteti de acord sa primiti via e-mail informatii despre produsele, evenimentele si serviciile Canon.

Dacă doriți să vă dezabonați de la primirea de materiale de marketing de la noi, vă rugăm să ne contactați la : canon-unsubscribe@promotion-support.com